Salm en Kipp is voor de Nederlandse en Belgische laboratoria al 116 jaar de vertrouwde partner voor zorgeloos functionerende laboratoriumsystemen, die worden geïmporteerd vanuit Europa, Amerika en Azië. Naast hoogwaardige laboratoriumapparatuur levert Salm en Kipp technologisch advies en de technische ondersteuning aan universiteiten, ziekenhuizen, onderzoeksinstellingen en de industrie.

Deskundig advies

Als u nieuwe laboratoriumapparatuur gaat aanschaffen, wilt u er natuurlijk zeker van zijn dat deze perfect aansluit bij uw behoeften. Een deskundig advies is daarom onontbeerlijk. Met meer dan 100 jaar ervaring weten wij dat persoonlijk contact met één van onze vakkundige medewerkers daarvoor de aangewezen manier is. Bel ons gerust of stuur een email als u een vraag heeft over onze laboratoriumapparatuur. Maar we komen uiteraard ook graag naar u toe.

Onderhoud- en herstelwerkzaamheden

Na aanschaf van uw apparatuur kunt u natuurlijk blijven rekenen op de expertise van Salm en Kipp. Onze technici adviseren u, doen onderhoud- en herstelwerkzaamheden aan uw apparatuur en kunnen een training verzorgen. Zo blijft uw kennis op peil en bent u verzekerd van zorgeloos functionerende laboratoriumsystemen.

Specialisaties

Salm en Kipp biedt u een ruime keuze aan algemene laboratoriumapparatuur en is gespecialiseerd in:

  • monsteropslag en -identificatie    
  • monsterbewerking en -analyse    
  • (micro)biologische, chemische en anaërobe werkruimtes.