Snel en efficiënt nascholen waar, wanneer en hoe het jou uitkomt. AccreDidact-nascholingen zijn schriftelijk te maken maar ook als eLearning. Je bepaalt zelf of je achter de computer kruipt of met een handzaam boekje of tablet op de bank gaat zitten.

AccredidactHoe werkt het? Nascholing waar, wanneer en hoe het u uitkomt

AccreDidact biedt in een bewezen eigentijds concept schriftelijke nascholing met daarnaast als volwaardig alternatief eLearning. In een online persoonlijk nascholingsdossier houdt u uw vorderingen bij en vindt u een actueel overzicht van behaalde punten. Binnen het voordelige abonnement ontvangt u verspreid over het jaar de boekjes en kiest u vervolgens zelf om schriftelijk of online via de besloten website na te scholen.

De keuze is steeds volledig aan u: de online toets en eLearning zijn uitwisselbaar met de papieren versie. Het aantal nascholingspunten is gelijk en uiteindelijk heeft u als abonnee van ieder programma een handig naslagwerk bij de hand. Wilt u nog geen abonnement? In de AccreDidact-webwinkel koopt u snel en makkelijk een losse online of schriftelijke nascholing.

Meer dan 375 nascholingsprogramma’s

AccreDidact is een onafhankelijk, ongesponsord nascholingsinstituut met geaccrediteerde programma’s voor huisartsen, apothekers, psychiaters, tandartsen, farmaceutisch consulenten, fysiotherapeuten, apothekersassistenten en doktersassistenten. Sinds 1996 zijn meer dan 375 AccreDidact-programma’s verschenen.

Voor meer dan 11.000 klanten die uit liefde voor het vak kiezen voor het regelmatig actualiseren van hun kennis en kunde en professionals die ondanks hun drukke bestaan geloven in de kracht van de permanente educatie.