101BHV nlBHV staat voor bedrijfshulpverlening en is volgens de Arbowet verplicht voor elke werkgever. Bij 101BHV.nl ben je zonder voorbereiding in 1 dag BHV’er door een praktijkgerichte BHV cursus in heel Nederland 20+ locaties. We doen elke dag niets anders dan het geven van BHV cursussen. Onze instructeurs zijn ervaren en gecertificeerd. Je kunt ons vergelijken met de ‘specialist op de hoek’.

Kies – net als veel ZZP-ers, MKB en grote bedrijven – voor een BHV Basis, BHV herhaling of BHV in company van 101BHV.nl!

Direct aanmelden
101bhv 2De taken van de BHV’ers zijn

  • Verlenen van eerste hulp bij ongevallen;
  • Beperken en het bestrijden van brand en het beperken van de gevolgen van ongevallen;
  • In noodsituaties alarmeren en evacueren van alle werk-nemers en andere personen in het bedrijf of de inrichting.

Hoeveel BHV-ers er nodig zijn, hangt af van de grootte van de onderneming en de risico’s die de specifieke werkzaamheden met zich meebrengen.

BHV is verplicht

Een BHV cursus is verplicht voor het verkrijgen van een BHV certificaat. Na het behalen hiervan, moet de deelnemer jaarlijks op BHV herhaling om de vaardigheden te oefenen en de geldigheid van het BHV certificaat te behouden..

20 locaties en zelfs BHV in company

Omdat tijd kostbaar is en je medewerkers niet al te lang wilt missen, bieden wij een BHV cursus in 1 dag aan. Door veel praktijksituaties aan bod te laten komen, deze in duidelijke taal te bespreken en de cursisten actief deel te laten nemen, is onze cursus zeer effectief. Wij geven cursussen op meer dan 20 locaties en zelfs BHV in company.

BHV opleider met landelijke dekking

Als één van de weinige BHV opleiders met een landelijke dekking is het mogelijk om een BHV cursus te volgen vanaf 1 deelnemer. Wanneer elke seconde telt, maakt een getrainde BHV’er het verschil!

Meer informatie

Bel 085-79 20 131 of email naar info@101BHV.nl

Direct aanmelden