Voordelen van online nascholen met CME-Online voor mondhygiënisten

De afgelopen jaren is de werkdruk aanzienlijk toegenomen. Het volgen van groepsnascholing op locatie wordt hierdoor steeds moeilijker om in te plannen. En naast de kosten voor de cursus zijn er ook nog eens de kosten die u maakt voor vervanging of het sluiten van uw praktijk, en uw reistijd. Met een abonnement op CME-Online kunt u online nascholen en heeft u 24 uur per dag toegang tot een ruim en gevarieerd pakket aan cursussen die u in uw eigen tempo kunt volgen. U kunt dit overal doen, thuis, op het werk of onderweg, op uw eigen PC, laptop en zelfs op de iPad.

Uitstekend nascholingspakket voor de mondhygiënist

Ervaar nu het gemak van online nascholen met CME-Online! Wij hebben speciaal voor de monghygiënist een zeer uitgebreid nascholingspakket ontwikkeld. Het cursusaanbod bestaat uit een groot aantal praktijkgerichte cursussen, gemaakt door topauteurs en -docenten in de Nederlandse mondzorg. Het cursusmateriaal wordt jaar in jaar uit actueel gehouden en voortdurend uitgebreid.

Gerenommeerde redactieraad en auteurs

De redactieraad en de auteurs van CME-Online voor mondhygiënisten worden gevormd door gerenommeerde professionals in de Nederlandse mondzorg.

Accreditatie

CME-Online heeft een instellingsaccreditatie van het Keurmerkinstituut. Alle cursussen voor de mondhygiënist en de tandarts zijn geaccrediteerd door het Kwaliteitsregister Mondhygiënisten (KRM). Het aantal nascholingsuren staat in het cursusoverzicht bij elke cursus vermeld. Het aantal nascholingsuren komt overeen met het aantal accreditatiepunten. Met een abonnement kunt u jaarlijks 24 accreditatiepunten behalen.

Kijk voor meer informatie op onze site.