De Nederlandse Vereniging van Mondhygiënisten (NVM) is de beroepsorganisatie voor mondhygiënisten in Nederland. Met meer dan 3.700 leden en 50 jaar ervaring als belangenbehartiger, neemt de NVM een niet meer weg te denken positie in de mondzorg in.NVM mondhygiensten

De NVM staat borg voor professionele preventieve mondzorg. Dit doet zij door de belangen van mondhygiënisten zo goed mogelijk te behartigen. De NVM zet zich in voor een stevige positie van de beroepsgroep. Met kwaliteit als onderscheidend element. Vanaf de HBO opleiding tot aan het pensioen. Waarom? Omdat iedereen recht heeft op een leven lang een gezonde, schone mond!

Bij- en nascholingsinstituut NVM-educatie NVM Educatie Mondhygiensten
Het bij- en nascholingsinstituut NVM-educatie mondhygiënisten is een initiatief van Stichting NVM- Onderzoek en Scholing. Met een gevarieerd cursusaanbod maakt NVM-mondhygiënisten het voor haar leden nóg aantrekkelijker om te investeren in kwaliteit.

Cursusaanbod
Alle NVM leden ontvangen het jaarlijkse cursusprogramma van NVM. Actuele thema’s vormen het uitgangspunt van dit scholingsaanbod. Zowel NVM leden als niet-leden (mondhygiënisten) kunnen zich inschrijven voor de bij- en nascholing van NVM
NVM kan de meeste reguliere cursussen, seminars en workshops ook bij u op locatie (in company) organiseren.

Ga voor meer informatie en inschrijven naar de cursusagenda. Inschrijven kan ook per e-mail of door het Inschrijfformulier cursussen NVM-educatie te downloaden en na invulling via scan terug te mailen.

Meer informatie
Bel 030–6571985 of mail uw vraag naar educatie@mondhygienisten.nl