De Nederlandse Vereniging van Mondhygiënisten (NVM) is de beroepsorganisatie voor mondhygiënisten in Nederland. Met meer dan 2.500 leden en 45 jaar ervaring als belangenbehartiger, neemt de NVM een niet meer weg te denken positie in de mondzorg in.NVM mondhygiensten

De NVM staat borg voor professionele preventieve mondzorg. Dit doet zij door de belangen van mondhygiënisten zo goed mogelijk te behartigen. De NVM zet zich in voor een stevige positie van de beroepsgroep. Met kwaliteit als onderscheidend element. Vanaf de HBO opleiding tot aan het pensioen. Waarom? Omdat iedereen recht heeft op een leven lang een gezonde, schone mond!

Bij- en nascholingsinstituut NVM-educatie NVM Educatie Mondhygiensten

Het bij- en nascholingsinstituut NVM-educatie mondhygiënisten is een initiatief van Stichting NVM- Onderzoek en Scholing. Met een gevarieerd cursusaanbod maakt NVM-mondhygiënisten het voor haar leden nóg aantrekkelijker om te investeren in kwaliteit.

Cursusaanbod

Alle NVM leden ontvangen het jaarlijkse cursusprogramma van NVM. Actuele thema’s vormen het uitgangspunt van dit scholingsaanbod. Zowel NVM leden als niet-leden (mondhygiënisten) kunnen zich inschrijven voor de bij- en nascholing van NVM Ga voor meer informatie en inschrijving naar de cursusagenda.

NVM kan de meeste reguliere cursussen, seminars en workshops ook bij u op locatie (in company) organiseren. Wilt u scholing op maat voor uw praktijk, regioteam, IT-groep, commissie, vakgroep en/of projectgroep? Download hier het aanvraagformulier.

Meer informatie

Bel 030-6571985 of mail uw vraag naar educatie@mondhygienisten.nl