DentCoach brengt de mondzorg professional op een hoger niveau. Mondzorgprofessionals die bij DentCoach komen zijn ondernemend, hebben ambitie, worden uitgedaagd, geïnspireerd en gecoacht. Komen op een hoger niveau. Door intensief samen te werken met succesvolle docenten uit de praktijk. Trainen bij DentCoach is met veel professionele begeleiding & individuele aandacht voor jouDe trainingen zijn kleinschalig. We besteden veel tijd en aandacht aan het oefenen van praktijkvaardigheden.

Ervaar de praktijk: Het beste leer je door te doen. Daardoor tijdens de theorie geen saaie powerpoint. Maar opdrachten met elkaar te maken, discussies en werkvormen uit te voeren. Wij bieden trainingen waar we achter staan. Daardoor heeft het een persoonlijk karakter. Wij hebben oog voor jou als deelnemer. Wij willen jouw kwaliteiten verder ontwikkelen. Jou inspireren, bevoegd & bekwaam maken. Wij gaan lastige situaties niet uit de weg maar lossen ze op door flexibel te zijn en onze doelen scherp en centraal te stellen. Met jouw positieve inzet en onze kernwaarden maken we de beste trainingen.

Saskia ten Brinke is ook werkzaam als praktijkinstructeur bij de module integrale mondzorg en parodontologie bij de HU opleiding Mondzorgkunde.

Ons aanbod

  • Training Sealen
    Het doel van deze training is het afdichten van fissuren als preventieve maatregel om cariës te voorkomen.

Vragen?

Saskia ten Brinke (Docent en Mondhygiënist)
T:
 06-422 236 39
E: info@DentCoach.nl