ZekerWeten is opleider en dienstverlener op het gebied van diagnostiek. Aangezien er steeds meer zorgactiviteiten in de eerstelijn terechtkomen, willen wij o.a. assistentes en praktijkondersteuners ondersteunen. Daarom bieden wij verschillende aanvullende services, waaronder geaccrediteerde workshops.

Workshops

Als nascholing voor doktersassistentes en praktijkondersteuners biedt ZekerWeten geaccrediteerde workshops aan. De gekozen onderwerpen zijn gebaseerd op wensen uit de huisartsenpraktijk en sluiten dan ook prima aan bij situaties in uw praktijk.

Onderwerpen die reeds aan bod zijn gekomen: urineweginfecties, Hygiëne & Infectiepreventie en SOA-diagnostiek. Bij de organisatie hiervan wordt tevens samenwerking gezocht met afdelingen/partijen (bijv. GGD) die deskundig zijn op het gebied van het betreffende onderwerp; dit biedt een meerwaarde voor degenen die de workshop volgen.

Bijscholingsavond

ZekerWeten heeft bij- en nascholing hoog in het vaandel staan. Het bijhouden van kennis en kunde waarborgt en verhoogt de kwaliteit van de gezondheidszorg. Behalve dat dit ten goede komt aan de patiënt/cliënt, toont een doktersassistent of praktijkondersteuner aan dat de kennis en kunde op peil wordt gehouden.

Aan de hand van praktijkgerichte voorbeelden zullen achtergrondinformatie en nieuwe kennis over diverse onderwerpen, welke interessant zijn binnen de huisartsenpraktijk, gedeeld worden. Deze bijscholingsavonden vinden meerdere malen per jaar plaats in Rijnstate Arnhem en Rijnstate Zevenaar en per jaar worden er 2 onderwerpen aangedragen.

Accreditatie

Zowel de workshops als de bijscholingsavonden zijn Kabiz-geaccrediteerd. Als u Kabiz-geregistreerd bent, zorgt ZekerWeten voor het bijschrijven van uw accreditatiepunten.

Meer informatie

Kijk voor ons actuele aanbod op onze site. Of neem direct contact op met één van onze relatiebeheerders via telefoonnummer 088 – 005 5100 of info@zekerweten.nl