kop han mei 2015 450

Wilt u ook doorgroeien of een nieuwe stap zetten in uw carrière? Denkt u aan omscholen of bijscholen? Verbreed of verdiep uw kennis. De HAN biedt een breed pakket aan bacheloropleidingen, masteropleidingen en (post)-hbo cursussen en trainingen. Kies bijvoorbeeld een cursus, training of opleiding op het gebied van zorg van de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Een gevarieerd aanbod voor ieder niveau. Kijk op onze site voor het complete aanbod.

Uitgelichte opleiding

  • Opleiding Praktijkondersteuner 
    Bent u doktersassistente en wilt u aan de slag in de huisartspraktijk als
    Praktijkondersteuner op hbo-niveau, ofwel POH’er? De opleiding Praktijkondersteuner hbo (voorheen LPO) bereidt u voor op een boeiend takenpakket. Als praktijkondersteuner houdt u spreekuren voor patiënten met chronische aandoeningen. U begeleidt deze mensen bij het omgaan met chronische ziektes, zoals bijvoorbeeld diabetes, astma, COPD of hart- en vaatziekten. Ook huisbezoeken aan ouderen behoren tot uw taak. De opleiding geeft een goede combinatie van theorie en praktijk, gericht op de concrete toepassing in de huisartsenzorg. Tijdens (praktijk)opdrachten spoort u informatie op en verwerkt die. U oefent vaardigheden en kritisch denken. Her redeneringsproces waarom u doet wat u doet, is tijdens de gehele opleiding een belangrijk aandachtspunt.

Weet jij wat het verschil is tussen een Praktijkondersteuner (POH), Advanced Nursing Practice (ANP) of Physician Assistant (PA)? Download hier het pdf bestand Verschil POH ANP en PA

 Kijk voor meer informatie op onze site!!