M2 Academy logo

M2 academy biedt diverse opleidingen binnen de mondzorg. In onze visie is permanente educatie van hoge waarde voor uw praktijk. M2 academy verzorgt al 21 jaar de interne opleidingen voor de praktijkassistenten van M2 tandartsen. Sinds 2013 delen wij onze kennis, deskundigheid en ervaring in het opleiden van vakbekwame assistenten met collega tandartsen. 

Wij bieden de volgende opleidingen

Klik hier voor het actuele overzicht van cursusdata.

De hoge mate van toepasbaarheid van onze opleidingen in de praktijk en de hoge waardering bewijzen het succes van onze aanpak. Onze opleidingen en cursussen staan onder supervisie van M2 tandarts-implantoloog Jacqueline Strooband, die samen met het team van M2 academy de opleidingsprogramma’s heeft ontwikkeld. Zij waarborgt de kwaliteit, continuïteit en toepasbaarheid in de dagelijkse praktijk.

Q-keurmerk® / Registers

Daarnaast is het Q-keurmerk® van de Stichting Het Qualiteits Accreditatie-instituut Tandheelkunde een objectieve waarborg voor het hoge niveau van onze opleidingen en cursussen. Het Q-keurmerk is ontwikkeld door de tandheelkundige professie in samenspraak met TNO Leiden.

De opleiding Preventie Assistent wordt eveneens erkend door het Register Preventieassistenten. Het Register Preventieassistenten is het onafhankelijke, openbare certificatenregister van Preventieassistenten in Nederland. Het is tevens een register van opleidingen Preventieassistenten die voldoen aan de kwaliteitseisen uit de sector. Kosten inschrijving € 50,-, zie voor algemene informatie, inschrijving en voorwaarden www.registerpreventieassistenten.nl

Locatie

Alle cursussen van M2 academy worden gegeven in de praktijk van M2 tandartsen aan de Prins Bernhardlaan 1 te Voorburg, zeer gunstig gelegen ten opzichte van de snelwegen A12/A13 en A4. Dit ultramodern ingerichte praktijkgebouw heeft tien moderne behandelkamers met alle voor de cursus benodigde faciliteiten.

Meer informatie

Kijk op onze website: www.m2academy.nl. Ook kunt u voor aanvullende informatie contact opnemen met onze cursuscoördinator Daniëlle Signer via telefoonnummer: 070-3691027 of e-mailen naar m2academy@m2tandartsen.nl