Terug-naar-de-schoolbanken-Apothekersassistent-Mark-Two

Op zaterdag 17 april a.s. stond er weer een nieuwe editie van ‘Terug naar de schoolbanken voor apothekers assistenten’ op de kalender. Het was de bedoeling om na al die vervelende lockdown maatregelen eindelijk weer eens met collega’s bij elkaar te komen. Er waren al snel ruim 80 deelnemers aangemeld. Maar helaas, helaas, kunnen we ook in april nog steeds niet naar school. Ook niet op 1,5 meter. Dat kan pas weer als we bijna allemaal gevaccineerd zijn en we allerlei virusvarianten buiten de deur kunnen houden.

Ondanks deze zoveelste corona tegenvaller gaan we er toch voor zorgen, dat jij op 17 april a.s. gewoon thuis achter je laptop of je PC het hele lesprogramma kunt volgen. We doen Terug naar de schoolbanken nu een keer ONLINE.

Het vakkenpakket ziet er als volgt uit:

  1. Wat moet je weten van Parkinson medicatie?
  2. Rijgevaarlijke medicijnen; advies en voorlichting cruciaal
  3. Al die merk- en medicatiewisselingen; de patiënt wordt er gek van….en jij?
  4. Chronische nierschade: kennisupdate nieuwe richtlijn
  5. Antipsychotica: verward aan de balie! Herken jij het gedrag?
  6. Alert zijn bij de uitgifte van antistollingsmiddelen

We hebben het programma wel een beetje moeten aanpassen. Je hoeft nu geen keuze te maken, want je volgt alle 6 de lessen, zij het dat die lessen wel een beetje zijn ingekort. Het programma begint om 09.45 uur en stopt om 14.30 uur.

Kosten
De kosten voor deelname aan deze online schoolbanken cursus bedragen €175,-. De cursusprijs is gereduceerd met €40,-. Als je al hebt geboekt, dan krijg voor dat bedrag een voucher die je later dit jaar – als we verlost zijn van de pandemie – kunt inzetten voor een andere nascholing. Kom je met vier of meer collega’s dan heb je recht op 10% groepskorting. Neem daarvoor contact op met info@marktwo.nl

Aanmelden
Mark Two Academy nodigt je bij deze van harte uit. Meld je hier aan. Accreditatie wordt aangevraagd voor 3,5 uur bij KABIZ.

Vragen?
Dan kunt u contact opnemen met Inge Kleiss via 033-4345730 of ikleiss@marktwo.nl