Terug-naar-de-schoolbanken-doktersassistent-Mark-TwoMark-Two-Academy

Alweer de laatste editie van dit jaar, kom je ook?

We bieden je 6 nieuwe lesonderwerpen voor alweer de laatste editie van dit jaar op 12 december 2020. Kies de 4 thema’s die jij het beste kunt gebruiken om je kennis op peil te houden of brengen. Zijn deze studiedagen al bekend voor jou en je collega’s? Dan ontmoeten we je weer graag in Amersfoort. Want we mogen weer live samenscholen! Nog niet eerder geweest? Dan hopen we je te zien bij de leukste nascholingsdag voor doktersassistenten! Onze sprekers zijn prima in staat om de lesstof op een aantrekkelijke manier te brengen en er blijft altijd voldoende ruimte voor je eigen vragen. In de pauzes praat je bij met collega’s en zorgt onze cateraar voor je drankjes en een lekkere lunch. De lunch wordt geheel volgens de Corona hygiëneregels geserveerd.

 Studiedag-Mark-Two-corona-proofJe bent van harte welkom op zaterdag 12 december 2020! Deze studiedag wordt gehouden in het Corderius College en het Farel College te Amersfoort, Op beide scholen ontvangen we je helemaal ‘corona proof’. Alle benodigde maatregelen rond looproutes, hygiëne en 1,5 meter worden gehanteerd.

Programma

Een afwisselend programma waarbij je zelf bepaalt welke lessen je volgt. Bij inschrijving geef je ons jouw 4 favoriete thema’s door uit 6 onderwerpen en wij verwerken die in jouw persoonlijke lesrooster!

  1. De maag; een krachtpatser
  2. Een kind met jeuk; is het te stillen?
  3. Een open wond, hechten – plakken of doorsturen?
  4. Zorgen voor jezelf; hoe doe je dat?
  5. De ziekte van Parkinson; een nieuwe pandemie..?
  6. Spreekuur Partydrugs

Aanmelden

Mark Two Academy nodigt je bij deze van harte uit. Meld je hier aan. De kosten voor deelname aan deze studiedag bedragen €215,-. Dit bedrag is inclusief consumpties, lunch en cursusmateriaal. Accreditatie wordt voor 5 uur aangevraagd bij de Commissie Accreditering Deskundigheidsbevordering Doktersassistenten.

Vragen?

Dan kunt u contact opnemen met ons via 033-4345730 of info@marktwo.nl