Mark-Two-Academy

Mark-Two-Studiedag-12-juni-2021-Doktersassistent-2Samen scholen, het mag nog steeds niet.

Wat hádden we ons erop verheugd om op zaterdag 12 december met jou plaats te nemen in de schoolbanken voor wat frisse kennis en het reüniegevoel. Maar met het huidige aantal aanmeldingen gaat ons dat niet lukken. Het mag nog niet. Wat is dan ons plan?

We verplaatsen de decembereditie naar zaterdag 12 juni 2021. Hopelijk waait er op 12 juni al een zomerbries en bewegen we ons weer vrijuit in grotere groepen.

Maar buiten dat is er nóg een heugelijk feit; ‘Terug naar de Schoolbanken’ viert in 2021 het 10-jarig bestaan. Met jou dus!  We kijken er weer naar uit om op 12 juni de bel te luiden voor 10 jaar ‘Terug naar de Schoolbanken’. Kies de 4 thema’s die jij het beste kunt gebruiken om je kennis op peil te houden of brengen.

Onze sprekers zijn prima in staat om de lesstof op een aantrekkelijke manier te brengen en er blijft altijd voldoende ruimte voor je eigen vragen.

In de pauzes praat je bij met collega’s en zorgt onze cateraar voor je drankjes en een lekkere lunch.
De lunch wordt geheel volgens de Corona hygiëneregels geserveerd.

Je bent van harte welkom op zaterdag 12 juni 2021! Deze studiedag wordt gehouden in het Corderius College en het Farel College te Amersfoort, Op beide scholen ontvangen we je helemaal ‘corona proof’. Alle benodigde maatregelen rond looproutes, hygiëne en 1,5 meter worden gehanteerd.

Programma

 Terug-naar-de-schoolbanken-doktersassistent-Mark-Two

Een afwisselend programma waarbij je zelf bepaalt welke lessen je volgt. Bij inschrijving geef je ons jouw 4 favoriete thema’s door uit 6 onderwerpen en wij verwerken die in jouw persoonlijke lesrooster!

  1. De maag; een krachtpatser
  2. Een kind met jeuk; is het te stillen?
  3. Een open wond, hechten – plakken of doorsturen?
  4. Zorgen voor jezelf; hoe doe je dat?
  5. De ziekte van Parkinson; een nieuwe pandemie..?
  6. Spreekuur Partydrugs

Aanmelden

Mark Two Academy nodigt je bij deze van harte uit. Meld je hier aan. De kosten voor deelname aan deze studiedag bedragen €215,-. Dit bedrag is inclusief consumpties, lunch en cursusmateriaal. Accreditatie wordt voor 5 uur aangevraagd bij de Commissie Accreditering Deskundigheidsbevordering Doktersassistenten.

Vragen?

Dan kunt u contact opnemen met ons via 033-4345730 of info@marktwo.nl