De NSPOH (Netherlands School of Public and Occupational Health) levert als non-profit organisatie een waardevolle bijdrage aan de verbetering van de volksgezondheid, de arbeidsomstandigheden en arbeidsparticipatie in Nederland. Dit doen wij door professionals op te leiden voor de hedendaagse praktijk van public en occupational health. In het onderwijs komen de meest recente wetenschappelijke inzichten én praktijkinnovaties aan bod.

De NSPOH leidt mensen op tot vakbekwame en inspirerende medewerkers. Artsen, sociaal verpleegkundigen, arbo-consultants, preventiewerkers, bestuurders, managers… Ondernemende professionals die een toegevoegde waarde hebben voor de professionele onderneming waar zij werken.

Waarom kies je voor de NSPOH?

  • Ons onderwijs is gastvrij en persoonlijk met aandacht voor professionele groei.
  • Onze modulen zijn praktijkgericht en up-to-date
  • Samen leren, samen werken.
  • Je krijgt les van enthousiaste docenten uit praktijk, beleid en wetenschap.
  • Het onderwijs is geaccrediteerd door diverse instellingen.
  • De NSPOH is centraal gelegen en goed bereikbaar.

Opleidingen van de NSPOH
Klik op de link als je meer wilt lezen over

Incompany
Soms wil je echter een volledige afdeling laten bijscholen. Of je wilt heel specifieke vaardigheden aanleren. In die gevallen biedt incompany onderwijs uitkomst. Lees verder over onze scholing op maat.

Bij- en nascholing
De NSPOH biedt een breed scala aan bij- en nascholing. Onze modules helpen je bij de ontwikkeling van je professionele vaardigheden of juridische kennis. Maar de NSPOH biedt nog veel meer! Zoals onderwijs en training waardoor je met meer kennis en vaardigheden bijdraagt aan het verbeteren van de volksgezondheid, arbeidsomstandigheden en arbeidsparticipatie.

Bekijk onze bij- en nascholing

Door jouw interesse en beroepsgebied aan te geven, zie je direct welke modules daarbij passen.

Geaccrediteerd onderwijs
Wij zijn als opleidingsinstituut geaccrediteerd door APHEA (Europese erkenning), ABSG, ABC1, KV&V en Register Zorgprofessionals. De bij- en nascholing van de NSPOH kun je dus inzetten voor je (her)registratie.

Meer informatie
Heb je een vraag? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen je graag verder!

Trefwoorden: 

Doelgroepen: