Pergamum-Academy-logoDe Pergamum Academy maakt deel uit van Da Vinci Kliniek, focuskliniek voor complexe wondzorg en hyperbare geneeskunde. Zorgprofessionals die affiniteit hebben met chronische en complexe wondgenezing kunnen bij ons terecht voor diverse opleidingen waaronder de opleiding aandachtsvelder wondzorg.

Wij ontwikkelen opleidingen en workshops voor (wijk)verpleegkundigen niveau 3-5, Nurse Practioners, Physician Assistants, praktijkondersteuners en huisartsen (in opleiding).

Onze opleidingen hebben als doel om de kwaliteit van de (complexe) wondzorg in Nederland te vergroten. Hierdoor kunnen wonden sneller en effectiever behandeld worden. Dit heeft een bewezen positief effect op de behandelduur, resultaten, kosten en de kwaliteit van leven van de patiënt.

Onze opleiders zijn allen experts op hun vakgebied en vertalen hun jarenlange ervaring in theoretische en praktijkgerichte lessen.

Bekijk hier ons actuele opleidingsaanbod

Heb je vragen of wil je meer informatie over een opleiding die door ons wordt aangeboden, neem dan contact met ons op via 040-218 05 36 of info@pergamum.nl