Mark Two Academy logo

Ga je ook in 2020 (weer) mee terug naar de schoolbanken?

De eerste editie van 2020 van onze studiedag ‘Terug naar de schoolbanken’ zou op zaterdag 21 maart 2020 plaatsvinden maar is vanwege de corona virus verplaatst naar zaterdag 27 juni 2020. Hieronder vind je 6 nieuwe lesonderwerpen, zodat je weet wat je kunt verwachten. Kies de 4 thema’s die jij het beste kunt gebruiken om je kennis op peil te houden of brengen. Is deze vorm van nascholen nieuw voor je? Dan maken we graag kennis! Onze sprekers zijn prima in staat om de lesstof op een aantrekkelijke manier te brengen en er blijft altijd voldoende ruimte voor je eigen vragen. In de pauzes praat je bij met collega’s en zorgt onze cateraar voor je drankjes en een lekkere lunch.

Twijfel niet en schrijf je samen met je collega’s in voor de leukste nascholing voor doktersassistenten.

Programma
Een afwisselend programma waarbij je zelf bepaalt welke lessen je volgt; je kiest zelf uit  6 verschillende lesthema’s er 4 die het beste aansluiten bij jouw interesse en kennisbehoefte. Bij inschrijving geef je ons jouw 4 favoriete thema’s door en wij verwerken die in jouw persoonlijke lesrooster!

  1. Zenuwpijn; en nu?
  2. Astma bij kinderen
  3. Laatste levensdagen
  4. Zwachtelen bij Ulcus Cruris
  5. “Wat een uitstraling!”
  6. De schildklier in de spotlights

De kosten voor deelname aan deze studiedag bedragen €215,-. Dit bedrag is inclusief consumpties, lunch en cursusmateriaal. Mark Two is als geregistreerde instelling voor kort beroepsonderwijs vrijgesteld van BTW

Aanmelden
Mark Two Academy nodigt je bij deze van harte uit. Meld je hier aan. Deze studiedag wordt gehouden in Corderius College te Amersfoort.

Vragen?
Dan kunt u contact opnemen met Inge Kleiss via 033-4345730 of ikleiss@marktwo.nl