Een aantal van jullie wacht er misschien al op en voor sommigen is deze studiedag nieuw!
Feit is dat we hierbij aankondigen dat de volgende studiedag “Terug naar de Schoolbanken’ op zaterdag 21 september 2019 plaats zal vinden.

Tijdens de pauzes ontmoet en spreek je elkaar en zorgt de cateraar voor een goede lunch en lekkere hapjes en drankjes. Aan het eind van de dag staat er altijd een kleinigheidje voor je klaar. Want nascholen mag ook leuk zijn vinden wij!

De belangstelling voor deze dagen is groot, we registreren de inschrijvingen dus op volgorde van binnenkomst. En als het nodig is kunnen we terecht op nog een extra schoollocatie in Amersfoort zodat het nergens te druk is op locatie!

Zien we je (terug) in de herfst van 2019?

Programma
Een afwisselend programma waarbij je zelf bepaalt welke lessen je volgt; je kiest zelf uit 7 verschillende lesthema’s er 4 die het beste aansluiten bij jouw interesse en kennisbehoefte. Bij inschrijving geef je ons jouw 4 favoriete thema’s door en wij verwerken die in jouw persoonlijke lesrooster!

  1. Scheldend aan je balie; effectief reageren op agressie
  2. Oogklachten; ik zie ik zie wat jij niet ziet
  3. Overspanning en burn-out; herken de signalen
  4. Een acuut ziek kind; juiste inschatting van levensbelang
  5. Telefonisch triageren bij taalbarrières
  6. Zo benauwd! Oorzaak hart of longen…?.
  7. Reumatoïde Artritis; in gesprek met de reumatoloog

De lessen zijn altijd heel interactief, de sprekers goedgehumeurd en vanzelfsprekend op de hoogte van de gang van zaken in de eerstelijns praktijk. Zij gaan heel graag met jullie in gesprek!

De kosten voor deelname aan deze studiedag bedragen €215,-. Dit bedrag is inclusief consumpties, lunch en cursusmateriaal. Mark Two is als geregistreerde instelling voor kort beroepsonderwijs vrijgesteld van BTW

Aanmelden
Mark Two Academy nodigt je bij deze van harte uit. Meld je hier aan. Deze studiedag wordt gehouden in Corderius College te Amersfoort.

Vragen?
Dan kunt u contact opnemen met Inge Kleiss via 033-4345730 of ikleiss@marktwo.nl