PRO is een opleidingsinstituut dat staat voor professionals resultaatgericht opleiden. Onder deze naam bieden wij praktijkgerichte cursussen aan. Op dit moment voornamelijk voor professionals uit de eerstelijnszorg, zoals de doktersassistente en praktijkondersteuner.

Vandaag geleerd, morgen toegepast

Onze cursussen zijn zeer praktijkgericht. Tijdens de cursussen gaan we in op de situaties die u in uw beroep tegenkomt. Wij garanderen dan ook: ‘vandaag geleerd, morgen toegepast’. De trainingen sluiten aan op uw persoonlijke leerdoelen. Bovendien kunt u door het volgen van de trainingen accreditaties behalen.

Wij bieden ook diverse Traige trainingen aan, zoals Kennismaking met triage in de huisartsenpraktijk, basistraining triage, fysieke triage, Lees meer …..

Cursussen die zorgen voor blijvende verbetering

Ons uitgangspunt is dat het volgen van een cursus direct iets oplevert. In eerste instantie voor uzelf. Meer tevredenheid door minder stress en beter en efficiënter werken. Daarnaast heeft uw praktijk ook baat bij uw ontwikkeling. Training van medewerkers leidt namelijk tot blijvende verbeteringen in de organisatie. Uiteindelijk profiteren uw patiënten hier het meeste van.

Incompany training

Alle trainingen kunnen ook als incompany trainingen worden aangevraagd. Eén van onze vakbekwame  docenten geeft dan een training intern bij uw praktijk. Bij de trainingen gaan zij uit van wetenschappelijk verantwoorde kennis.  Via ons contactformulier kunt u een incompany training aanvragen.