HAN-University-of-Applied-Sciences-logo.Wil je ook doorgroeien of een nieuwe stap zetten in je carrière? Denk je aan omscholen of bijscholen? Verbreed of verdiep je kennis. De HAN biedt een breed aanbod van opleidingen, cursussen en trainingen aan op ieder niveau. Kijk op onze site voor het complete aanbod van de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. 

Uitgelichte cursussen

  • Assistent pijnbehandeling (4 dg, deeltijd post-hbo)

    Assisteer je bij pijnbehandeling en pijnbestrijding, ben je werkzaam als pijnverpleegkundige en wil je je technische en communicatieve vaardigheden om pijn te diagnosticeren en behandelen verder verbeteren. Lees meer ….

  • Communicatie met mensen met beginnende dementie (2 dg, deeltijd post-hbo)

    Wil je je als logopedist verder bekwamen in de communicatie met mensen met cognitieve beperkingen (ten gevolge van dementie) en hun partners? Volg dan deze cursus Communicatie met mensen met beginnende dementie. Voor patiënten met beginnende dementie waren tot op heden binnen de logopedie geen specifieke advies- en behandelprogramma’s beschikbaar. Je leert tijdens deze cursus verschillende nieuwe behandelmogelijkheden kennen. Deze worden in een theoretisch kader geplaatst. Je krijgt nieuwe observatielijsten aangereikt voor communicatie en gedrag en leert een specifiek advies- en behandelprogramma op te stellen. Lees verder ….

  • Verwante opleiding: Logistiek medewerker OKC (8 mnd, deeltijd hbo)

    Werk je als mbo3-verzorgende of als Centrale Sterilisatie Assistent (CSA)? Of werk je al als logistiek medewerker op een operatieafdeling en heb je behoefte aan theoretische onderbouwing? Volg de opleiding Logistiek medewerker operatiekamercomplex (OKC) en leer de benodigde kennis- en beroepsvaardigheden. Je leert communiceren met de operatiekamermedewerkers en ook de medische vaktaal komt aan bod. Als je de opleiding hebt afgerond kun je als professioneel logistiek medewerker functioneren op het OKC. Lees verder …

Bezoek ook eens een seminar, workshop, congres en/of conferentie

De HAN organiseert regelmatig activiteiten zoals seminars, workshops, congressen en conferenties over allerlei thema’s. Kijk voor de meest recente activiteiten voor professionals in onze HAN-agenda.

Waaronder bijvoorbeeld: