Gastvrij onderwijs

Het Cingel College in Breda staat synoniem voor gastvrijheid. Het is dé specialist voor opleidingen op het gebied van:

  • Brood & Banket 
  • Facilitair
  • Horeca
  • Toerisme

In deze richtingen bieden we een groot aantal opleidingen met een vernieuwend onderwijsconcept, in een sfeervolle en praktijkgerichte leeromgeving. Het is dé ideale plaats waar je de kneepjes van je toekomstige beroep in de praktijk kunnen leren. Je kunt kiezen uit ruim 25 opleidingen binnen de genoemde beroepsgroepen.

Voor bedrijven uit de beroepsgroep is het Cingel College de kweekvijver van hun toekomstige vakbekwame medewerkers. Jij bent als toekomstige student straks onze gast en het spreekt dan voor zich dat we jou optimale gastvrijheid bieden!

Direct werken voor klanten

Het Cingel College is geen school; het is het échte leven. Naast klaslokalen zijn er veel praktijkruimtes en ga je vooral zelf aan de slag in je eigen bedrijf. Bijvoorbeeld in ons eigen restaurant BAROC, onze brasserie of bakkerij waar je gaat werken met echte gasten en klanten. Je maakt je eigen keuzes. Je zit niet vast aan standaardtrajecten, er zijn vele keuzemogelijkheden zodat je onderwijs op maat volgt.

Als je een opleiding gaat volgen bij het Cingel College kun je direct een keuze maken voor een specifieke beroepsrichting. Er is een trajectbegeleider die jou tijdens je hele studie begeleidt, zodat jouw persoonlijke onderwijsbehoeften naar wens beantwoord worden.