Wil jij aan de slag in de zorg? Of is het jouw droom om kapper te worden? Ga dan naar Curio Biesdonkweg 33. In de praktijkruimtes, zoals de schoonheidssalons, kan je jouw kennis meteen uit proberen. Iedere opleiding heeft zijn eigen plek in de school. Na een opleiding bij Curio weet jij precies wat je te wachten staat in het werkveld. Het kleinschalige gebouw zorgt voor een gezonde, gezellige sfeer. Overal kan jij aan het werk. Alleen of in een groepje. Jij voelt je er op je gemak. En volgt met plezier een opleiding in uiterlijke verzorging of zorg en welzijn. Werk aan je toekomst bij Curio Biesdonkweg 33.

Curio Biesdonkweg 33 is een mbo-school met opleidingen op het gebied van Mode, Uiterlijke Verzorging, Veiligheid, Zorg en Welzijn. Ons college heeft drie locaties in Breda, die allen goed bereikbaar zijn met het openbaar vervoer.

We bieden praktijkgericht onderwijs in de BOL- of BBL-variant. Naast theoretische kennis doe je praktijkervaring op tijdens stages en/of diverse maatschappelijke projecten of uitwisselingen in binnen- of buitenland.

Onze opleidingen sluiten nauw aan bij de vraag vanuit de markt en bieden uitstekende doorstroommogelijkheden naar het HBO. Naast alle leeractiviteiten, bieden we ook veel buitenschoolse activiteiten, zoals verrassende studentenfeesten en introductieactiviteiten.

Kortom, een veelzijdige school in Breda. Een stad die bekend staat om haar bruisende studentenleven.