Iedere dag in de natuur zijn. Werken met planten, dieren en het milieu. Bij Curio Frankenthalerstraat 15 is iedereen er dol op. Jij ook? Dan voel jij je hier helemaal thuis. De meeste groene kennis leer je door aan de slag te gaan. Daarom vind je op onze school echte dieren, een plantenkas en machines. Wij bereiden je voor op het groene werkveld. Word dierenverzorger of tuinman. Ga werken op de akkers en teel groente en fruit. Of onderzoek of wij goed omgaan met het milieu. Je kan alle kanten op. Waar ligt jouw groene toekomst?

De opleidingen die we aanbieden zijn:

 • Dierenartsassistent / Paraveterinair 
  Als paraveterinair assisteer je de dierenarts en kun je, in geval van nood, ook zelfstandig handelen.
 • Dierverzorger
  Kom alles te weten over honden, reptielen, vogels, vissen en andere verschillende dieren. Met die kennis maak je straks de bezoekers van een kinderboerderij of kennel blij.
 • Paardensport en -houderij
  Jij houdt van paarden. En elke zaterdag fiets jij naar de manage. Speciaal om jouw favoriete beesten te verzorgen. Het kan meer dan een hobby worden. Met de opleiding paardenhouderij en -sport leer jij alles over het paard.
 • Veehouderij
  Dieren vervelen jou nooit. Je begrijpt ze als geen ander. Als vakexpert veehouderij heb je een afwisselend leven. Je werkt in de stal of in de wei en stuurt medewerkers aan. Of je helpt bedrijven met jouw kennis. Je werkt ook met machines en computers.