Retailkennis

E-Beat heeft verstand van retail. Het zit in onze genen. Onze jarenlange ervaring op de werkvloer zetten we om in iets moois. Onze opleidingen en workshops. Want, kennis moet gedeeld worden. Wij weten: het verloop onder personeel is hoog. Opleiden lijkt een hopeloze zaak. Daarom houden we de kosten laag. Met E-Beat kan iedereen opgeleid worden, parttimers en fulltimers. Met goed opgeleide medewerkers wordt iedereen wijzer!

Dag & Nacht bereikbaar

Studeren in je eigen tijd. Op het moment dat het jou uitkomt. Op de plek die jij wilt. E-beat was de eerste die dit mogelijk maakte. Ons E-College is 24 uur per dag open, beschikbaar. 7 dagen in de week. Wij zijn er altijd voor onze studenten. En dat wordt gewaardeerd. Studenten geven ons een 8,2. Netjes, zou je zeggen. ‘Dat kan beter,’ zeggen we bij E-Beat. Dus daar gaan we voor. Zo worden ook wij steeds weer wijzer.

94% Slagingspercentage

Snel een opleiding afronden is makkelijk. Maar je wilt ook slagen. Wij hebben ontdekt hoe we je daar bij kunnen helpen. Onze jarenlange ervaring met online opleiden heeft geleid tot een methode die werkt. Leren, samenvatten, toetsten en uiteindelijk zie je: GESLAAGD. 94% van de studenten slaagt in één keer. Daar word je echt snel wijzer van.

Praktijkgericht

Direct kennis toepassen in de praktijk. Daar draait het bij ons om. De methode van E-Beat is speciaal ontwikkeld voor praktijkmensen. Herkenbare situaties uit de praktijk, dat is onze basis. Dat maakt de workshops en opleidingen toe-gankelijk, voor iedereen. Jong en oud, parttime en fulltime, iedereen wordt er wijzer van.

Klantgericht

De klant is koning. Onze studenten zijn ‘keizer’. Heb je vragen, dan zijn we er. Telefonisch of via de e-mail. Wij streven ernaar om iedereen binnen een half uur te beantwoorden. Wij snappen namelijk dat je soms geen tijd hebt om te wachten op een antwoord. Met een snel antwoord kan iedereen ook echt wijzer worden.

Een paar voorbeelden uit ons aanbod