Het Da Vinci College is het regionaal opleidingencentrum voor Zuid-Holland Zuid. Verspreid over 18 locaties kun je bij ons ruim 400 verschillende beroepsopleidingen vinden op mbo en hbo niveau. Daarnaast bieden wij bedrijfsopleidingen en cursussen voor volwassenen. Door de nauwe banden die we met het bedrijfsleven en instellingen in de regio ZuidHolland Zuid hebben, kunnen we je goed voorbereiden op de arbeidsmarkt.

Wij vinden dat wij een belangrijke maatschappelijke verantwoordelijkheid hebben. Wij inspireren jou het beste uit jezelf te halen en zelf verantwoordelijkheid te nemen voor je leerproces, zodat je je kunt ontwikkelen tot een positief-kritische burger.

De leervragen van onze deelnemers en de wensen van onze partners in het bedrijfsleven zijn het uitgangspunt voor ons onderwijs. De leeropdrachten sluiten nauw aan op de beroepspraktijk en de maatschappelijke realiteit. Dat maakt ons onderwijs actueel en innovatief. De professionele begeleiding, binnen een uitdagende en tegelijkertijd veilige leeromgeving, helpt je te groeien naar een kansrijke positie op de arbeidsmarkt of naar vervolgonderwijs.

Onze opleidingen gezondheidszorg leiden op tot beroepen waarin de genezing en verzorging van mensen centraal staat.

Uitgelichte opleiding

Doktersassistent-maatwerkopleiding voor zij-instromers
Ben jij toe aan een nieuwe carrière in de zorg?

Dan is deze maatwerkopleiding voor doktersassistente binnen 1,5 jaar wellicht iets voor jou. Ben jij een ervaren medewerker in de gezondheidszorg- of welzijnssector en wil jij je vakkennis en je kansen op de arbeidsmarkt vergroten? Ben je toe aan een nieuwe uitdaging en wil je je laten omscholen? Via stage 2 dagen per week en leren behaal je in 18 maanden het erkende mbo-diploma doktersassistent. In deze opleiding leveren huisartsen / huisartspraktijken met een stageplaats een bijdrage aan het opleiden van vakbekwame doktersassistenten.