Je studententijd is de leukste tijd van je leven, zeggen ze vaak. Voor wie gaat studeren aan de HAN geldt dat in elk geval zeker. Met de leukste uitgaansmogelijkheden binnen handbereik en optimale faciliteiten op de campus ben je verzekerd van een veelzijdige studententijd, welke opleiding je ook volgt. Maak kennis met de HAN. De HAN investeert in modern en kwalitatief onderwijs. Vanuit de campussen in Arnhem en in Nijmegen verzorgt de HAN voor ongeveer 35.000 studenten maar liefst 82 bachelor- en masteropleidingen. De synergie tussen onderwijs, beroepenveld, onderzoek en maatschappij is daarbij een belangrijk aandachtspunt.

Leren in de praktijk

De deeltijdopleiding Operatieassistent en Anesthesiemedewerker is een landelijk geregelde inservice-opleiding op hbo-niveau. Inservice betekent dat je tijdens je opleiding in dienst bent van een ziekenhuis. Afwisselend werk je en volg je onderwijs in Nijmegen aan de HAN. Je leert dus direct in de praktijk.

Lees meer hierover bij deeltijdopleiding Operatieassistent en Anesthesiemedewerker of klik hier voor het complete aanbod.

Hbo’ers goed bestand tegen economische tegenwind

Ondanks de huidige economische omstandigheden zijn afgestudeerde hbo’ers populair. De werkloosheid is relatief laag, afgestudeerde hbo’ers vinden snel een baan, veelal binnen het eigen vakgebied en ook op minimaal hbo-niveau.

De minder gunstige arbeidsmarksituatie wordt zichtbaar doordat afgestudeerde hbo’ers minder snel een vaste aanstelling bemachtigen. Het percentage afgestudeerde hbo’ers dat (direct) een vaste aanstelling bemachtigt is gedaald van 58% naar 55%; onder voltijdafgestudeerden is dit nog slechts 47%.

Onderwijsondersteuner in Zorg en Welzijn (Associate Degree)

Vind je het een uitdaging om professionals in zorg en welzijn kennis en vaardigheden bij te brengen? Dan is de opleiding Onderwijsondersteuner in Zorg en Welzijn iets voor jou. Je kunt met deze Associate degree opleiding als onderwijsondersteuner of vaardigheidstrainer of praktijkinstructeur in deze sectoren aan de slag. Lees meer ….

Praktijkondersteuner

Ben je verpleegkundige en wil je aan de slag in de huisartspraktijk als praktijkondersteuner op hbo-niveau, ofwel POH c.q. POH-S? De opleiding Praktijkondersteuner bereid je voor op een boeiende functie met veel zelfstandigheid. Lees meer ….

.