Lentiz | MBO LIFE College is een kleinschalig mbo, met persoonlijke aandacht voor studenten. Onze opleidingen hebben allemaal een groen karakter en zijn dan ook gerelateerd aan voedsel, natuur of leefomgeving, afgestemd op een stadse omgeving. Wij leiden je op voor de beroepen van de toekomst!

Uitgelichte opleidingen

Food & Lifestyle
Food & Lifestyle is een brede opleiding op het gebied van voeding, communicatie en voorlichting. Je leert alles over gezonde voeding, voedselkwaliteit, voedselveiligheid, communicatietechnieken en het gedrag van mensen. Daarnaast staan coachen en adviseren centraal, want uiteindelijk ga je advies en voorlichting geven over een gezonde levensstijl.

Voeding & Technologie
Wil jij een bijdrage leveren aan de innovatie van voeding en wil je je bezighouden met het eten van de toekomst? Kies dan voor de opleiding Voeding & Technologie! In deze opleiding leer je van alles over de ontwikkeling van voeding en het productieproces ervan. De opleiding is samen met bedrijven uit de voedingsmiddelenindustrie ontwikkeld. We noemen deze samenwerking de Food Innovation Academy: de start van jouw succesvolle toekomst in de voedingsindustrie!

Voeding & Kwaliteit
In de opleiding Voeding & Kwaliteit leer je van alles over de kwaliteit en de verbetering van voeding. Met tests in het laboratorium en op de werkvloer controleer je de voedselveiligheid en voedselkwaliteit. Zo zorg je ervoor dat de voedingsmiddelen die wij in de winkel kopen, hygiënisch en veilig zijn geproduceerd. De opleiding wordt samen met bedrijven uit de voedingsmiddelenindustrie gemaakt. We noemen deze samenwerking de Food Innovation Academy: de start van jouw succesvolle toekomst in de voedingsindustrie!

Voeding & Productie
Een zak chips, een blikje frisdrank of een pak melk… alle voedingsmiddelen die jij eet of drinkt, worden eerst bereid en verpakt. Er zit een hele keten van bedrijven achter, waar voedingsmiddelen worden ontwikkeld en geproduceerd. In de opleiding Voeding & Productie leer je van alles over het bereiden en verpakken van voedingsmiddelen in de voedingsmiddelenindustrie. De opleiding is samen met bedrijven uit de voedingsmiddelenindustrie ontwikkeld. We noemen deze samenwerking de Food Innovation Academy: de start van jouw succesvolle toekomst in de voedingsindustrie!