Jong of oud, bedrijf of instantie, studerend of werkend: ROC Deltion is er voor iedereen!
Voor mbo-opleidingen, bij- of omscholing, maatwerk voor bedrijven, als inspirerende werkgever of als samenwerkingspartner. Wij zijn gevestigd op een bruisende campus in onderwijsstad Zwolle.

Met uitdagende faciliteiten en een brede maatschappelijke blik, worden studenten en medewerkers gestimuleerd om zich zo succesvol mogelijk te ontwikkelen in hun beroep, in de maatschappij en in hun persoonlijk leven.

Het Deltion College biedt ruim 225 verschillende mbo-opleidingen, cursussen en trainingen aan. Dit in de vorm van BOL, BBL of deeltrajecten.

Assistenten in de zorg
Als assistent in de gezondheidszorg heb je een belangrijke en verantwoordelijke taak, waarvoor je stevig in je schoenen moet staan. Deskundig, integer en sociaal vaardig zet je je in voor mensen die je hulp nodig hebben. Je werkt zorgvuldig, zowel met patiënten, als met je instrumentarium en je bent de rechterhand van een arts, tandarts of apotheker. Als dokters- of tandartsassistent ben je een duizendpoot. Je zorgt ervoor dat de praktijk van de huisarts, tandarts, kaakchirurg, orthodontist of specialist goed georganiseerd is. Je verricht zelf medisch technische handelingen, je assisteert de arts en onderhoudt instrumenten en apparaten. Als apothekersassistent bereid je geneesmiddelen en geef je voorlichting en advies over medicatie en hulpmiddelen.