Vind je plek!
ROC Ter AA realiseert beroepsonderwijs. In onze colleges begeleiden wij mensen naar de toekomst. Dat doen we door samen met hen de passie en het succes te zoeken in vakmanschap en werk, deelname aan de maatschappij en verdere studie. Wij onderscheiden ons door onze persoonlijke manier van werken en onze gerichtheid op kwaliteit. Wij zijn (pro)actief bij alles wat we doen en betrokken bij iedereen voor wie we dat doen.

In nauwe samenwerking met bedrijven en instellingen bieden wij een samenhangend en overzichtelijk opleidingsaanbod dat past bij de arbeidsmarkt in onze omgeving.
In overzichtelijke mbo-colleges realiseren wij middelbaar beroepsonderwijs. Wij bieden onze studenten een herkenbare, goed georganiseerde en veilige omgeving waarin zij optimaal kunnen presteren.

Wij richten al onze aandacht op een succesvolle studie en loopbaan van onze studenten, gebaseerd op vakmanschap en persoonlijke groei. Wij onderscheiden ons daarbij door onze persoonlijke aanpak en onze gerichtheid op kwaliteit.

We doen daarbij vijf beloftes:

1. Wij leiden op voor een beroep.
2. Wij bieden diploma’s van waarde.
3. Onze docent kent de student en de cursist.
4. Onze docent kent de praktijk en de arbeidsmarkt.
5. Je weet bij ons waar je aan toe bent.

Onderwijs & Kinderopvang college
Bij de opleidingen van het Onderwijs & Kinderopvang College wordt een beroep gedaan op jouw inlevingsvermogen, creativiteit en organisatietalent. Je moet zelfstandig zijn, maar óók goed kunnen samenwerken. Je moet flexibel en sociaal zijn, stevig in je schoenen staan en als het nodig is ook kunnen doorzetten. En dat is allemaal te leren.

Bij de opleidingen van het Onderwijs & Kinderopvang College leer je vanuit beroepssituaties en is er veel aandacht voor het opdoen van praktijkervaring en het aanleren van vaardigheden. Het lesaanbod en de opdrachten zijn gericht op de kerntaken die bij het beroep horen. Zo krijg je een beter beeld van het werk en leer je om kennis en vaardigheden toe te passen in de praktijk. Kwaliteit en vakmanschap, kleinschaligheid en persoonlijk contact staan bij het Onderwijs & Kinderopvang College van ROC Ter AA voorop. Samen met instellingen en scholen leiden wij de vakmensen van de toekomst op.