De Nederlandse Assistenten Site

Over ons

De Nederlandse Assistenten Site – Assistentensite.nl – is een onderdeel van Visionatline.nl met ca. 40.000 gebruikers per maand in niche-markten. Dit internetplatform, met veel informatie voor allerlei assistenten in Nederland, biedt een vacature- en werkzoekenden service. Scholieren, studenten, docenten, zorgpersoneel en werkgevers behoren tot onze doelgroep.

Assistentensite.nl is een niche-site met als grote pluspunt dat ook de kwalitatieve (latente) doelgroepen uw vacature zien. Erg belangrijk bij het zoeken van het juiste personeel in een krappe arbeidsmarkt. De trefkans om de juiste kandidaat te vinden, is bij ons vele malen groter dan bij de ‘grotere’ vacaturesites met veel meer vacatures. Bij niche sites ontvangt u over het algemeen kwalitatief betere reacties, die beter aansluiten op uw vraag waardoor een recruiter veel minder tijd nodig heeft om de juiste kandidaat te vinden tussen de niet-relevante kandidaten. Niet voor niets bedraagt het percentage van geslaagde bemiddeling door onze vacatureservice is dan ook vrij hoog!

Natuurlijk ontbreekt niet de gratis mogelijkheid tot oproepen of aanbieden van stageplaatsen. Ook kunnen bedrijven en opleidingsinstellingen zichzelf promoten via een eigen webpagina. Gezien het feit dat werken/leren een steeds grotere rol speelt, is er ook veel aandacht voor cursussen en vervolgstudies. Voor onze tarieven, zie Adverteren. En lees hier ons Privacy- en cookiebeleid Vision@line -2018.

De dienstverlening van De Nederlandse Assistenten Site kenmerkt zich door snelheid en flexibiliteit. Daarbij is maatwerk altijd mogelijk. En, niet onbelangrijk, tegen een betaalbare prijs.

Indien u opmerkingen en/of adviezen hebt, schroom niet en mail het naar info@assistentensite.nl

Volg de Nederlandse Assistenten Site ook via Twitter en Facebook!

 

Henry Dijkman

Mijn specialisaties zijn histopathologie & morfologische technieken. Ik participeerde o.a. in het nefropathologisch onderzoek en promoveerde tot doctor in 2006. Momenteel ben ik nog werkzaam als wetenschappelijk docent aan het instituut voor Pathologie van het UMCN en als hoofddocent bij het instituut voor Applied Sciences / HAN te Nijmegen.
Bekijk mijn Linkedin profiel

Harold Kerstens

Mijn roots liggen ook in het laboratorium. Na een ruime periode in het biomedisch onderzoek heb ik mijn carrière voortgezet in het ziekenhuismanagement. Naast mijn activiteiten voor Vision@Line ben ik werkzaam als bedrijfsleider in een Universitair Medisch Centrum.
Bekijk mijn Linkedin profiel

 

 

MEER WETEN?
Neem contact met ons op

Een initiatief van Vision@Line B.V (www.visionatline.nl)

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              

Nieuws

Nieuwsarchief Tip de redactie