De Nederlandse Assistenten Site

Over ons

Visionatline.nl is een online initiatief om vraag/aanbod van personeel, opleidingen en bedrijven voor laboratoria, onderzoek, medische assistentenberoepen en zorgprofessionals bij elkaar te brengen. Totaal hebben de platforms van Visionatline.nl ruim 80.000 bezoekers per maand. Onze kracht ligt in het brede aanbod qua informatie gecombineerd met actuele interessante vacatures.

Met Assistentensite.nl richten we ons vooral op de assistentenberoepen, zoals doktersassistenten, tandartsassistenten, apothekersassistenten, dierenartsassistenten. Ook zorgorganisaties behoren tot de vaste bezoekers.

Natuurlijk ontbreekt niet de gratis mogelijkheid tot oproepen of aanbieden van stageplaatsen. Ook kunnen bedrijven en opleidingsinstellingen zichzelf promoten via een eigen webpagina. Gezien het feit dat werken/leren een steeds grotere rol speelt, is er ook veel aandacht voor cursussen en vervolgstudies. Voor onze tarieven, zie Adverteren. En lees hier ons Privacy- en cookiebeleid Vision@line -2020.

De dienstverlening van De Nederlandse Assistenten Site kenmerkt zich door snelheid en flexibiliteit. Daarbij is maatwerk altijd mogelijk. En, niet onbelangrijk, tegen een betaalbare prijs.

Indien u opmerkingen en/of adviezen hebt, schroom niet en mail het naar info@assistentensite.nl

Volg de Nederlandse Assistenten Site ook via Twitter en Facebook!

Henry Dijkman
Dr. H.B.P.M. Dijkman is docent cel-, weefsel- en ziekteleer bij de HAN-opleiding Biologie en Medisch Laboratoriumonderzoek. Zijn specialisatie is Nanotechnologie. Daarnaast heeft hij bij het Universitair Medisch Centrum Nijmegen (UMCN) een aanstelling als wetenschappelijk docent pathologie/ziekteleer. Hij doceert bij Geneeskunde, Biomedische Wetenschappen en Tandheelkunde. Hij promoveerde op het gebied van nierziekten. Met een aanstelling bij zowel UMCN als het HAN-Instituut voor Toegepaste Biowetenschappen en Chemie, vervult hij een echte brugfunctie tussen beide onderwijsinstituten. Naast beide docentschappen participeert hij in diverse projecten en wetenschappelijke onderzoeken, waaronder het siliconenonderzoek. Bekijk mijn Linkedin profiel

Harold Kerstens
Mijn roots liggen ook in het laboratorium. Na een ruime periode in het biomedisch onderzoek heb ik mijn carrière voortgezet in het ziekenhuismanagement. Naast mijn activiteiten voor Vision@Line ben ik werkzaam als bedrijfsleider in een Universitair Medisch Centrum.
Bekijk mijn Linkedin profiel

Meer weten?
Neem contact met ons op

Een initiatief van Vision@Line B.V. (visionatline.nl)

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              

Nieuws

Nieuwsarchief Tip de redactie