OLVG is hét stadsziekenhuis van Groot-Amsterdam.
Met hoofdlocaties in Oost en West.

Ontstaan uit de fusie van het Sint Lucas Andreas Ziekenhuis en het Onze Lieve Vrouwe Gasthuis staan wij al ruim anderhalve eeuw midden in de samenleving van uniek Amsterdam. OLVG wil een sleutelrol vervullen in de verbetering van de gezondheid en zorg voor iedereen in onze stedelijke omgeving. Voor een beter leven in een gezonder Amsterdam.

Het OLVG is een Teaching Hospital. Opleiding, onderwijs en onderzoek is dan ook een belangrijke kerndoelstelling van het OLVG. Niet alleen op medisch gebied, maar ook op andere terreinen. Een sterk ontwikkelde opleidings- en onderzoeksfunctie leidt tot goed opgeleide en gemotiveerde professionals, maar ook tot een hoge kwaliteitsstandaard in het hele ziekenhuis.

Wij hebben een groot aanbod aan verpleegkundige, medisch-specialistische en paramedische opleidingen. Ook bieden wij stageplaatsen aan voor patiëntgebonden wetenschappelijk onderzoek. Wij werken hierin samen met het AMC. Waarbij het OLVG de exclusieve status van Teaching Hospital heeft.

Stage lopen in het OLVG?

Wij bieden stageplaatsen aan op onze verpleegafdelingen en poliklinieken. In het overzicht op onze site zie je of onze mogelijkheden aansluiten bij jouw wensen.

Actueel aanbod stageplaatsen

Bekijk het actuele aanbod op de vacaturesite van het OLVG: www.werkenbijolvg.nl Je kunt direct reageren via het online formulier.