Breederode Hogeschool verzorgt opleidingen in zorg en welzijn. Wij bieden deze geaccrediteerde opleidingen aan, zowel individueel als in-company. Al onze opleidingen worden verzorgd door de beste professionals uit het vakgebied.

Het beste praktijkgerichte onderwijs bieden in zorg en welzijn, dat is waar Breederode voor staat. Breederode doet dit door de continu veranderende situatie in de zorg en welzijn te vertalen naar de actuele behoeften van haar klanten. Op deze manier zijn u en uw collega’s verzekerd van de beste voorbereiding op de toekomst.

Al onze opleidingen worden vormgegeven in samenspraak met het werkveld en experts uit het vakgebied. Daarnaast voldoen onze opleidingen aan alle wettelijke eisen en kwalificaties. Dit betekent ook dat u accreditatiepunten ontvangt na het volgen van onze opleidingen.

Praktijkondersteuner Huisarts

De praktijkondersteuner kan de huisarts op diverse manieren ondersteunen. U organiseert en voert spreekuren zelfstandig uit. Daarnaast bent u de verbindende schakel tussen verschillende hulpverleners. Medisch-inhoudelijk is deze functionaris werkzaam op het terrein van astma, COPD, diabetes of ouderenzorg. De praktijkondersteuner kan de diverse bijdragen van de desbetreffende hulpverleners coördineren. Breederode Hogeschool biedt de opleiding aan in 2 varianten, het verkorte traject en het reguliere traject. Lees verder ….

Een greep uit ons aanbod