kop han mei 2015 450

Ken je iemand die een keer geopereerd is? Daar komt heel wat bij kijken! Je moet ervoor zorgen dat de patiënt optimale zorg krijgt voor, tijdens en na een operatie. De chirurg, anesthesist en operatieassistent zijn hierbij betrokken. Een team dat goed met elkaar moet afstemmen.

Welke richting kies je?

Je wordt ‘klaargestoomd’ voor een medisch-assisterend beroep. Je kunt 2 richtingen op: operatieassistent of anesthesiemedewerker. Je kunt ook beide combineren.

Leren in de praktijk

De deeltijdopleiding Operatieassistent en Anesthesiemedewerker is een landelijk geregelde inservice-opleiding op hbo-niveau. Inservice betekent dat je tijdens je opleiding in dienst bent van een ziekenhuis. Afwisselend werk je en volg je onderwijs in Nijmegen aan de HAN – Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Je leert dus direct in de praktijk.

Verwante opleiding: Logistiek medewerker OKC

Werkt u als CSA (Centrale Sterilisatie Assistent) of mbo3-verzorgende? Volg de opleiding Logistiek medewerker OKC en leer de benodigde beroepsvaardigheden om als een professionele logistiek medewerker op de operatieafdeling te functioneren.

Lees meer hierover bij deeltijdopleiding Operatieassistent en Anesthesiemedewerker.

Praktijkondersteuner

Bent u verpleegkundige en wilt u aan de slag in de huisartspraktijk als praktijkondersteuner op hbo-niveau, ofwel POH c.q. POH-S? De opleiding Praktijkondersteuner bereidt u voor op een boeiende functie met veel zelfstandigheid. Lees meer ….

Klik hier voor het complete aanbod.