hogeschool-leiden logoHogeschool Leiden is een open en toegankelijke hogeschool waar studenten de ruimte hebben eigen keuzes te maken. Bij onze hogeschool staan we voor kwaliteit en bieden we goed en inspirerend onderwijs. Centraal in onze aanpak staat het binden en boeien van studenten, om te zorgen dat studenten gaan leren en blijven leren. In onze opleidingen besteden we aandacht aan persoonsvorming, het stimuleren van maatschappelijke verantwoordelijkheid en duurzaamheid en de ontwikkeling van interculturele en internationale en multiculturele competenties.

Locatie
Hogeschool Leiden is gevestigd in het Bio Science Park en ligt op loopafstand van station Leiden Centraal, naast het LUMC en Naturalis.

Uitgelichte opleiding

Eenjarige opleiding tot Praktijkopleider in de gezondheidszorg

De opleiding Praktijkopleider in de gezondheidszorg is een éénjarige deeltijdopleiding die opleidt voor de functie van praktijkopleider in de gezondheidszorg. De opleiding heeft tot doel studenten voor te bereiden, dan wel te bekwamen in het uitoefenen van de functie van praktijkopleider binnen initiële opleidingen in de gezondheidszorg. Je wordt toegelaten als je bijvoorbeeld verpleegkundige, operatieassistent of anesthesie-assistent bent. Lees verder ….