In Holland biedt goed gestructureerd, uitdagend en degelijk onderwijs. Studenten en medewerkers krijgen daarbij ruimte om te presteren en zich te onderscheiden. Onze docenten stimuleren de studenten om met een onderzoekende blik creatieve, integrale oplossingen aan te dragen voor actuele vraagstukken uit de praktijk. We leggen de lat hoog en streven naar een goede balans tussen passende begeleiding en zelfstandigheid. Dit doen wij in een prettige leeromgeving op al onze locaties verspreid over de Randstad.

In-HollandIn Holland biedt verschillende vervolgopleidingen op het gebied van Gezondheid, Sport & Welzijn, waaronder bijvoorbeeld

Mondzorgkunde
Als mondhygiënist kun je het gebit volledig reinigen, tandbederf voorkomen, en patiënten informeren over optimale verzorging van hun gebit.

Pedagogiek
Als kinderen of jongeren hulp of bescherming nodig hebben, dan komen ze bij een brede sociale professional als jij. Je weet namelijk hoe hun leefwereld in elkaar zit.

Social Work
Mensen die dreigen meer en meer geïsoleerd komen te staan, hebben sociaal werkers nodig die hen aanmoedigen om zelf de teugels in handen te nemen.