NHL-Stenden-Hogeschool-logoJij kan de toekomst aan. Dat is de belofte van NHL Stenden Hogeschool. Wij zijn ervan overtuigd dat het leven gaat over het verleggen van je grenzen. NHL Stenden heeft campussen in Noord-Nederland én in het buitenland. Ieder jaar kiezen ruim 600 studenten ervoor om een deel van hun studie aan één van onze vestigingen in het buitenland te volgen. Bangkok, Bali, Port Alfred of Qatar? Je hebt de wereld aan keuzes!

Opleiding Praktijkondersteuner volgen naast je werk? Kies voor de 1-jarige cursus van NHL!
Ben je op zoek naar een opleiding Praktijkondersteuner GGZ, maar wil je het graag eenvoudig met je werk kunnen combineren? Dan is de cursus Praktijkondersteuner GGZ iets voor jou! Tijdens deze 1-jarige post-hbo cursus leer je de huisarts ondersteunen bij de zorg voor mensen met psychische en psychosociale klachten. Met deze opleiding zorg jij ervoor dat jouw patiënt sneller de zorg krijgt die hij of zij nodig heeft. Lees meer ….

Cursus Praktijkondersteuner Somatiek: 2-jarige cursus
Ben jij een doktersassistent ‘plus’ en wil je doorgroeien naar praktijkondersteuner in een huisartsenpraktijk? Zoek je meer verantwoordelijkheden en andere taken binnen de geprotocolleerde huisartsenzorg voor de chronisch zieke patiënt en oudere? Ga de uitdaging aan: verbreed je kennis en word praktijkondersteuner! Lees meer …