Studeren bij ZuydZuyd-Hogeschool-

Een opleiding vinden die bij je past is niet eenvoudig. Bij Zuyd hebben we veertig bacheloropleidingen, elk met haar eigen kenmerken en karakter. Alle opleidingen bieden een voortdurende focus op kwaliteit, persoonlijke aandacht en een actieve samenwerking met de praktijk.

Uitgelichte opleidingen

Module kwetsbare ouderen in de eerste lijn (1 jaar)

Veel ouderen zijn lang gezond en vitaal. Voor hen is geen speciale zorg nodig. Er is echter ook een groep die intensieve aandacht behoeft door een combinatie van multi-morbiditeit, beperkingen en toenemende kwetsbaarheid. De zorg voor die groep stelt extra eisen aan de huisartsenzorg/ wijkzorg en vraagt een proactieve aanpak en integrale zorg met de huisarts in de regierol. Als zorgprofessional speel je daarin een cruciale rol. Je leert hoe je als verpleegkundige in de eerste lijn op een professionele wijze de oudere patiënt begeleidt en ondersteunt. Lees verder ….

Opleiding Praktijkondersteuner Huisartsenzorg GGZ (1 jaar)

Werk je in de zorg en ben je toe aan een nieuwe stap in de carrière? Heb je de ambitie om bij een huisartsenpraktijk aan de slag te gaan als praktijkondersteuner (POH)? En wil je je graag verder verdiepen in psychische klachten bij patiënten? Dan past de opleiding Praktijkondersteuner Huisartsenzorg GGZ (geestelijke gezondheidszorg) helemaal bij jou! Na deze opleiding kun je patiënten met lichte tot licht-complexe psychische klachten zelfstandig screenen en kortdurend begeleiden. Lees verder ….