Werkervaringen, technieken

Tijdens de studie Farmakunde word ik opgeleid tot een sleutelfiguur in de medische wereld. Een farmakundige werkt aan processen in de farmaceutische zorg op het gebied van bedrijfsvoering, kwaliteit en voorlichting. De uitgevoerde activiteiten bestaan uit onder andere risico’s analyseren, processen analyseren, kwaliteits- en projectmanagement en de belangen van meerdere partijen bekijken en analyseren.

Cursussen, trainingen

Geen

Diversen, hobbies

Reizen, pianospelen, koken.

Wensen t.a.v. nieuwe functie

Ik ben op zoek naar een stageplek in een openbare of poliklinische apotheek gedurende 3 weken, van 25 februari tot en met 16 maart 2019. Hoewel mijn voorkeur ligt bij een apotheek in Gelderland of Utrecht (provincie), ben ik ook bereid om verder te reizen voor een stageplek. Het is de bedoeling dat ik 4 dagen per week, 8 uur per dag stage loop. Mijn interesse ligt voornamelijk bij het onderwerp farmacologie en ook vind ik kwaliteitsmanagement erg interessant. Op deze onderdelen zou ik dan ook graag verder ingaan tijdens de stage.

Het doel van de stage is een kennismaking met verschillende processen in de apotheek en het uitvoeren van een kleine opdracht die de apotheker voor mij uitkiest of die ik zelf verzin. Voorbeelden hiervan zijn een klanttevredenheidsonderzoek of het maken van een zorgmap. Daarnaast dien ik voor een opdracht vanuit de opleiding een interview met de apotheker of een andere medewerker in de apotheek te houden.